+40 268 440 721

Despre noi

Prelucrari mecanice

Despre Noi

Suntem o societate infiintata in anul 2005 si preluata de catre actualul Director General, domnul Levin Bertrand din luna iunie 2010. Din acest moment societatea MECATES BRASOV SRL a cunoscut o dezvoltare continua atat sub aspectul diversitatii lucrarilor de profil cat si sub aspectul imbunatatirii calitatii acestora.
Aceasta evolutie are la baza, in primul rand prezenta si implicarea continua a directorului general
in activitatea de zi cu zi a societatii, din dorinta acestuia de a insufla personalului rigurozitatea si meticulozitatea caracteristica stilului de lucru francez .

Motto-urile noastre:
Impossible n’est pas Français – Napoleon
Cu un pic de vointa gasim intotdeauna o solutie – Levin Bertrand

Despre Companie

MECATES BRASOV SRL este in masura sa ofere solutii tehnice profesionale problemelor dumneavoastra , si sa le puna in aplicare in scopul obtinerii de produse finite de o calitate superioara.

Interior Mecates

Din echipa noastra de profesionisti fac parte:

– Personal pentru partea logistica si administrativa
– Frezori si strungari pe masini traditionale
– Programator freza CNC
– Operator freza CNC
– Programator-operator strung CNC
– Programator-operator pe masina de electroeroziune prin fir
– Programator-operator pe masina de electroeroziune cu electrod masiv
– Personal ajustaj
– Personal controlul calitatii piese finite

Misiune si obiective

Munca noastra consta in realizarea mai multor categorii de piese: prototipuri, piese unitare, piese de serie mica si mijlocie executate la utilajele CNC, reparatii si modificari de orice fel, angrenaje – domeniu in care suntem specializati si in care avem o vasta experienta (fiind asistati de catre un program de calcul computerizat).

SC MECATES BRASOV SRL dispune de dotarea necesara si de personal tehnic de specialitate cu inalta calificare in vederea executarii produselor si serviciilor oferite.
Cu ajutorul echipamentelor, precum si a profesionistilor nostri, garantam o executie rapida si de o mare precizie, in functie de complexitatea reperelor solicitate (material, regim de lucru, tratament).
Putem realiza orice tip de prototipuri, dispozitive speciale adaptate nevoilor dumneavoastra de productie, cu aplicatii in toate ramurile industriei: a lemnului, industria constructoare de masini, electronica, textila, etc.

Toate materialele pe care le utilizam in procesul nostru de fabricatie sunt insotite de certificate de calitate eliberate de catre furnizorii nostri.
Avem deasemenea furnizori de tratamente termice, precum cementari, caliri, recoaceri, reveniri toate piesele avand buletine de analiza a duritatii.

In speranta unei colaborari reciproc avantajoase pe unul sau mai multe din domeniile oferite, asteptam solicitariile dumneavoastra, pentru care societatea noastra va asigura de calitatea si garantia lucrarilor.